top of page
שאלות ותשובות
- 01
- 02
- 03
- 04
- 05
- 06
- 07
- 08
- 09
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
יש לאחסן את השוקולד בסביבה קרירה, יבשה וחסרת ריח מוגנת ממקורות חום ואור שמש. באופן אידיאלי בין הטמפרטורות של 15-18 מעלות צלזיוס (59-65 מעלות פרנהייט) ולחות של 40-65%. חשוב מאוד להימנע מכל שינויי טמפרטורה דרמטיים. לא מנמוכה לגבוהה ולא מגבוהה לנמוכה. אין להכניס שוקולד למקרר או למקפיא אלא אם כן אתם יכולים לארוז אותו קודם לכן. מים ושוקולד אינם חברים טובים ולחות או עיבוי יגרמו לכתמים לבנים על השוקולד.
bottom of page
