טראפלס שוקולד מושלמים

 

מתחילים להריח את סוף השבוע?
יש לנו מתכון קלאסי, פשוט פשוט וטעים לטראפלס שוקולד מריר מושלמים

 

לגנאש שוקולד מריר:
250 גרם שוקולד מריר איכותי, קצוץ או במטבעות
100 גרם שמנת מתוקה
קורט מלח (לא חובה)

 

לציפוי:
אבקת קקאו הולנדי
שוקולד מריר


אופן ההכנה:
מכינים את הגנאש,

בסיר קטן מחממים את השמנת עד לרתיחה יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד וממתינים.
לאחר כדקה מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
אם רוצים, זה הזמן להוסיף את קורט מלח ולערבב.
יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר 6 שעות לפחות, עד שהגאנש קר ומוצק.
בעזרת סכין חדה טבולה במים חמים, חותכים את הגנאש לריבועים, מהם יוצרים כדורים.

 

ועכשיו לחלק הכיפי - הציפוי:
מגלגלים את הכדורים בקקאו או בשוקולד מריר מומס ומניחים על נייר אפיה.
מעבירים למקרר להתקשות.

 

תהנו

Please reload

Featured Posts
Please reload

Recent Posts
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

ליצירת קשר:  טל: 09-8913399   דוא"ל: sales@cho.co.il  

Ornat chocolate אורנת שוקולטרי ישר