טראפלס שוקולד מושלמים

מתחילים להריח את סוף השבוע? יש לנו מתכון קלאסי, פשוט פשוט וטעים לטראפלס שוקולד מריר מושלמים

לגנאש שוקולד מריר: 250 גרם שוקולד מריר איכותי, קצוץ או במטבעות 100 גרם שמנת מתוקה קורט מלח (לא חובה)

לציפוי: אבקת קקאו הולנדי שוקולד מריר

אופן ההכנה: מכינים את הגנאש,

בסיר קטן מחממים את השמנת עד לרתיחה יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד וממתינים. לאחר כדקה מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. אם רוצים, זה הזמן להוסיף את קורט מלח ולערבב. יוצקים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר 6 שעות לפחות, עד שהגאנש קר ומוצק. בעזרת סכין חדה טבולה במים חמים, חותכים את הגנאש לריבועים, מהם יוצרים כדורים.

ועכשיו לחלק הכיפי - הציפוי: מגלגלים את הכדורים בקקאו או בשוקולד מריר מומס ומניחים על נייר אפיה. מעבירים למקרר להתקשות.

תהנו

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

אורנת תעשיות מזון בע"מ   Tel:+972.9.891.3399    מייל: sales@cho.co.il

  • Facebook
  • Login 1
0
Ornat logo HEBREW innovation in chocolat